Mezoterapija lica bez igle je neinvazivna metoda koja usporava starenje, a koža je podmlađena i tonirana. Posle prvog tretmana jednostavno zasijate.

Neinvazivna metoda bez bola radi po principu utrljavanja preparata putem galvanske struje dublji sloj mezoderma. Zasniva se na elektroporaciji to jest ubacivanje hranljivih materija električnim impulsom. Preporučuje se šest do 10 tretmana jednom nedeljno. Aparat koji se koristi u studiju je sastavljen od šest sondi i sam tretman traje 60 minuta i sastoji se od nekoliko koraka:
  1. Masaža zlatnom kašikom uz primenu kontakt gela. Zlatna kašika radi po principu galvanske struje i napravljena je od 23 karatnog zlata, i kao dobar provodnik aktivira ćelije i moć otpora kože. Tokom tretmana koža se čisti, podiže se tonus.
  2. Prelazi se na drugi korak i uzima sonda za utrljavanje određenog preparata u zavisnosti od tipa kože i željenog efekta. Ampule mogu biti na bazi hijalurona, kolagena, sa biljnom placentom i serumi za blic efekat.
  3. Ultrazvučnom sondom se utrljava preparat da što bolje prodre u predele mezoderma
  4. Pristupa se krioterapiji sa specijalnim sondama sa hlađenjem koji imaju za cilj da što dublje preparat zamrznu.
Osim toga krioterapija ubrzava cirkulaciju krvi i podstiče ćelijski metabolizam.
 
Mezoterapijom vaše lice će zablistati koža će se zategnuti i bore delimično popuniti.
 
Mezoterapija tela
 
Da vratite vašoj koži svežinu i elastičnost, da smanjite masne naslage i celulit.
 
Mezoterapija se obavlja bez igle uz prisustvo preparata kao što su karnitin, vitamin C, A, B, hijaluron...
 
Efekti koji su vidni već posle drugog i trećeg tretmana:
  • Rehidratacija kože, zatim smanjenje strija, izbeljivanje pega i uklanjanje fleka kao i smanjenje masnih naslaga i celulita.
  • Mezoterapija nadlaktica je takođe jedan od vidova zatezanja kože i radi se slično kao mezoterapija tela samo što je fokus na delu iznad lakta gde je koža najopuštenija.
 
Mezoterapija tela - Bez igle redukuje masne naslage i zateže kožu. Smanjuje celulit
Mezoterapija ruku - Zateže kožu na nadlakticama i u zavisnosti od preparata izbeljuje pege na šakama