U našem salonu možete uraditi različite tretmane za negu tela koji će doprineti poboljšanju vašeg zdravstvenog stanja, a naravno poboljšaće i fizički izgled.

Usluge za negu tela su: 
 
  • Relaks masaža celog tela kao i parcijalna- manuelna masaža
  • Masaža vulkanskim kamenjem
  • Masaža uz upotrebu termo gela i električnog ćebeta
  • Maderoterapija - masaža sa oklagijama
  • Anticelulit masaža
 
Ručne to jest manuelne masaže sprovode se upotrebom prirodnih mirisnih ulja koje ulaze u organizam kroz kožu i tako pojačavaju cirkulaciju, opuštaju telo i oslobađaju ga od toksina. Rade se dve vrste relaks masaža a to su parcijalna noge ili leđa i relaks celog tela.
 
Anticelulit masaža prvo služi da oblikuje telo i da tokom masaža redukuje masne naslage i džepova celulita. Posle par tretmana dolazi do ravnanja i zatezanja kože.
 
Maderoterapija je moderna masaža koja se izvodi pomoću oklagija i drugih drvenih alatki. Ovo je jedan od efikasnijih načina razbijanja celulita. Osim što služi za razbijanje celulita ima još jednu bitnu funkciju a to je da brže izbacuje toksine iz organizma.
 
Limfna drenaža je blaga masaža koja se preporučuje čak i trudnicama jer ubrzava rad limfe i uspostavlja cirkulaciju.
 
Još jedan metod skidanja celulita i naslaga na kritičnim delovima tela je anticelulit masaža sa termo gelom i električnim ćebetom. Prvo se butine i kukovi namažu termo gelom zatim uviju adekvatnom foliju i obmotavaju električnim ćebetom da bi se zagrejalo do određene temperature. Postupak zagrevanja traje 30 minuta a zatim se pristupa manuelnoj anticelulit masaži. Toplota podiže celulit na površinu i onda se ručno masažom razbija. Već posle trećeg tretmana vidi se učinak ne samo u smanjenju celulita nego i u smanjenju centimetara na pojedinim delovima tela.
 
Masaža vulkanskim kamenjem ima prvo anti stresno dejstvo i preporučuje se u slučajevima napetosti, bolnih mišića, reumatskih problema, degenerativnog stanja kičmenog stuba, nesanice, depresije. Zagrejano vulkansko kamenje se stavlja na određena mesta prateći glavne energetske centre.